Wagenpark

Curam uitvaartsupport beschikt over een team van goed opgeleide en ervaren zorgmedewerkers met goed uitgeruste verzorg- en overbrengauto’s. Wij staan 24/7 voor u paraat.

Curam uitvaartsupport beschikt over een eigen wagenpark. Als staatsievervoer kunnen wij de volgende auto’s aanbieden: een zilvergrijze en zwarte Mercedes. Bij de zwarte Mercedes kunnen de gordijnen gesloten worden zodat de kist niet in het zicht is. Natuurlijk kunnen wij vele andere merken en kleuren auto’s en volgers regelen. Als zogenaamde overbrengauto’s beschikken wij over een lichtgrijze Volkswagen Caddy en een antraciet Mercedes Vito. Beide zijn volledig uitgerust met alles wat we nodig hebben om op locatie een verzorging/opbaring uit te voeren.

Rouwauto zilver

Rouwauto zwart

Overbrengauto

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.