Gastdames

Curam uitvaartsupport beschikt over een team van goed opgeleide en ervaren zorgmedewerkers met goed uitgeruste verzorg- en overbrengauto’s. Wij staan 24/7 voor u paraat.

Catering, Gast- en koffiedames

Wanneer u een  gastdame bij een condoleance, uitvaart, of wanneer u bij een  drukke uitvaart andere assistentie nodig heeft. Kortom, als u net wat handjes tekort komt, kunt u bij Curam uitvaartsupport rekenen op onze professionele,  keurig geklede, begripvolle en vriendelijke assistentie, waarbij meedenken de hoofdzaak is.

Zo heeft u met Curam uitvaartsupport altijd een ervaren rechterhand, die zelfstandig zijn/haar steentje kan bijdragen aan een uitvaart. Van links naar rechts: Nicolien Möhringer, Anita Wensveen, Heidi Muller en Gerie Keinemans. Maakt u eens een afspraak met Gerie… zij vertelt u graag wat er allemaal voor mogelijkheden zijn met behulp van haar team!!!

Onze koffiedames

Catering

Ook op het gebied van catering bij een uitvaart, kunt u bij Curam uitvaartsupport terecht. Wij zorgen voor personeel, alle benodigdheden en uiteraard de consumpties. Neemt u daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.  Van de gemaakte afspraken wordt zo snel mogelijk een schriftelijk overzicht gemaakt, inclusief een gespecificeerd kostenoverzicht.  Samen komen we er altijd uit.

Uitvaartoppas

Helaas komt het voor dat het inbrekersgilde de rouwadvertenties meelezen. Om te voorkomen dat er op deze manier ingebroken wordt, kunnen wij via een zogenaamde uitvaartoppas zorgen dat er iemand in huis verblijft tijdens de uitvaart. Curam uitvaartsupport regelt ook dat voor u.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.